Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
9

999666999

4. 3. 2010 10:12
To může těšit jen velmi velmi naivního člověka.

Přemalují logo a jede se dál. V tom to přece není, pokud stát není schopen či ochoten vymoci si právo a pořádek, zejména u nepřizpůsobivejch, bude vliv těchto stran narůstat. V opačném případě zaniknou sami. ;-)

0 0
možnosti

lubossula

4. 3. 2010 9:51
autorce

karmaR^

0 0
možnosti
EK

Deleter

4. 3. 2010 9:10
Mno,

program DS byl blábol, ale uvedený "detail" žádné určování národnosti nepožaduje, naopak, poměrně chvalitebně žádá neudělovat azyl každé lůze.

0 0
možnosti

lubossula

4. 3. 2010 9:51
Re: Mno,

Ladislav Maly, jeden z ideologu DS " Problém by asi vznikl v případě, že někteří Cikáni by trvali na tom, že

jsou Češi. K tomu účelu by musely vznikat lékařské komise, jež by

národnost u sporných jedinců určily. "

0 0
možnosti
M

mmmm1

4. 3. 2010 8:43
zrušit komunistickou stranu

-a zakázat všem komoušům sedět v řídících orgánech: hm-a kdo by tam vlastně seděl....a kam by šel Jirka s Mirkem...;-D[>-], a kde je mlíkař

za pomocníka VB a příslušníka VB dostanente metál a za pingla s lampasákem -

do životí. Tomu se u nás říká spravedlnost....;-D[>-]

0 0
možnosti
JA

José Antonio

4. 3. 2010 8:34
Zákazy kvůli členstvu

To je docela zábavné, že tu někdo jásá nad tím, že lze rozpouštět politické strany nikoli kvůli tomu, co hlásají, ale kvůli tomu, co si myslí a co dělají jejich členové. Jenže on nikdo nežije bez hříchu, takže pokud nastane ta správná konstelace, bude možné zakázat a rozpustit prakticky kohokoli - začít se může třeba s velkými stranami, jejichž členstvo bylo již pravomocně odsouzeno za všechno možné, od jízdy v opilosti přes korupci a tunelování až po organizování nájemných vražd.

0 0
možnosti
M

man7154

4. 3. 2010 6:17
Dobře, že je DS rozpuštěná

Stranická hlavička jednoduše dává větší operační možnosti a mj. přístup k státním penězům. Jasným důvodem k rozpuštění jakékoli strany je vytváření polovojenských formací nad rámec normální pořádkové služby na veřejných akcích. Když začnou používat další hlavičku a budou fungovat podobně, budou opět rozpuštěni, jistě dříve, řada argumentů je stejně osobních, navíc je tato taktika pro (neo)nacisty obvyklá, a proto bude dalším argumentem proti nim.

Udivují mě někteří diskutující: My Češi jsme měli být hned další na řadě, čekalo se jen na konec války. Člověk bez sebeúcty se jistě může bratřit i s vlastním katem, nebo si namlouvat, že na jeho názorech něco je, ale my snad máme nějaké důvody k sebeúctě? Asi jak kdo.

Se zákazem KSČM problém nemám, ale ani ho nepožaduji. Pouhé hlásání ideologie - to dělali vždy a stejně jsme je vyhnali. Média ignorují nedemokratické praktiky v KSČM (např. prezidentská volba) a skryté koalice (např. s ODS v  Praze cca 1995). Prozatím je problém úplně jinde.

0 0
možnosti
RM

Qíteček

4. 3. 2010 0:46
Rozpouštění nic neřeší.

Ani nácků, ani komárů. V ilegalitě budou škodit desetkrát tolik. Navíc z nich budou u části veřejnosti mučedníci. Nemusíte být znalkyní historie, abyste mi odpověděla na jednoduchou otázku, k čemu vedlo zakázání NSDAP. A to píšete, že nechcete, aby se část dějin opakovala.

Navrhuju začít mluvit. Aspoň s těmi, co jsou schopni dialogu. Bez příkras, lhaní a vytáček (a bez cenzury). O rovném přístupu ke všem, o odstranění pozitivní diskriminace a o papíru "Aliance civilizací", který tuto rovnost porušuje. Proto bych jej nechal autorům sežrat ve všech kopiích.

Ale musím pochválit poslední odstavec před P.S. Máte jej krásně dvojsečný, uvědomujete si to, nebo se jedná o kouzlo nechtěného?

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

3. 3. 2010 23:42
DS

Kdo bude DS suplovat při ochraně pracujících před nepřízpůsobivými?

A jaký je vlastní názor  autorky na cizince z Afriky  a Arábie  na jihu a západě EU?

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 3. 2010 0:07
Re: DS

A co s tím mají náckové společného? Nikdy žádné řešení nepřinášeli, vždy jen na problému parazitovali.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

3. 3. 2010 22:19
Hm...

...v souvislosti s tim, co pisu niz, me napada takrka kacirska myslenka> Neni DS (potazmo Narodni odpor...) projevem obcanske spolecnosti?

-

Greenpiss vidi problem (nebo ho proste umele vytvori) a prisata na subvence se ho snazi "nejak" resit. I pomerne nevybirave, i za cenu prekroceni zakona a zasahu do soukromyho vlastnictvi. A nekteri jim tleskaji a vesele prispivaji. DS (brano obecneji) vidi problem ve spolecnosti, pojmenuje ho a snazi se ho "nejak" resit, kdyz se k tomu nikdo jinej nema, byt treba nevybirave. A Ustecaci jim tleskaji.

-

Jakej je v tom principialni rozdil? Najdete jich 10...?

0 0
možnosti
SM

malcik

3. 3. 2010 22:23
Re: Hm...

Na 10 nemám čas, tak jen nejdůležitější odlišnosti nácků z DS

1. xenofobie, rasizmus

2. násilné demonstrace, vyšinutí příznivci - házeči

3. žádné řešení nemají a neměli

4. inklinují k hnutí nacistů, ještě větších blbců než jsou oni sami...

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

3. 3. 2010 21:17
Patřím k tomu málu, co zákaz DS těší :-)

I já patřím k tomu málu, co zákaz DS těší. :-)

S Vaším blogem bez výhrad souhlasím. Ať si přidávají kolik S chtějí, už jen ta práce se vznikem nové strany není legrace. Pokud společnost zastupována státem řekne jasně takovým stranám NE, mohou pořád vznikat a ihned zase zanikat. Jen tak máme jistotu, že se "nevyroste" v neřešitelný problém.

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

3. 3. 2010 21:22
Re: Patřím k tomu málu, co zákaz DS těší :-)

Obávám se že se mýlíte. Ta "práce" se vznikem nové strany se rozhodně vyplatí, když si uvědomíte jakou publicitu jím média věnují. Rv

0 0
možnosti