Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nemelem,nemelem

3. 3. 2010 17:58
Ještě že jsou blbí.

Co kdyby nácky napadlo přidat do svého programu třeba odpor proti islámskému terorismu, sociální dávky podle zásluhovosti, pracovní povinnost pro nepřizpůsobivé občany a mnoho dalšího populismu. To by se zakazovali hůř. Jak říkám, ještě že jsou blbí.

0 0
možnosti
F

Fumu

3. 3. 2010 18:22
Re: Ještě že jsou blbí.

označit někoho za populistu je dnes velice trendy;-D

0 0
možnosti
MB

Mychal.B

3. 3. 2010 17:50
Hm, pěkné,

a jak myslíte, že budou naší zemi prospěšní imigranti z hlediska jazyka českého negramotní, jak se asi budou cítit ve zcela jiném kulturním prostředí, které se jim nebude chtít přizpůsobit?

Aha, my se jim po dobrém nebo po zlém přizpůsobíme tak, aby se tu necítili vytržení. Už se těším, až předměstí Prahy bude tak přizpůsobné jako např. předměstí Paříže. Ti lidé si totiž nesou hendikep. Hendikep spočívající v tom, že jako lidé (až na pár výjimek), kteří neumějí pořádně jazyk ani nemají žádnou odbornost = dostanou podřadnou práci, a bude trvat několik generací, než budou mít možnost se z toho vyhrabat, během kterých se většina stane frustrofanými a dopadne to tak jako jinde :-/

0 0
možnosti
F

Fumu

3. 3. 2010 18:23
Re: Hm, pěkné,

takové tu máme už několik set let a je to pořád stejné,generace negenerace;-D

0 0
možnosti
LM

Aaron71

3. 3. 2010 17:34
No dobře

Tak zase za rok můžete napsat to samé. Až se zase zakáže nějaká jiná strana.Rv

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

3. 3. 2010 17:42
Re: No dobře

Napíšu. Když mě to bude těšit stejně jako rozpuštění DS. Už jen kvůli Vám, pane Matuško. Taky budete takhle brojit, když by se čistě hypoteticky rozpustila Komunistická strana?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

3. 3. 2010 17:25
K morálním kvalitám, které napadáte

k těm se již přihlíží. Při udělování státního občanství se např. předkládá trestní rejstřík. Samo o sobě morální hodnocení nic neporušuje. To by byla diskriminace každého, třeba i v zaměstnání, protože tam také posuzujeme morální profil na základě předchozích zaměstnání. Myslím, že se tady opět předpokládá něco, co nenastalo!

0 0
možnosti
SM

malcik

3. 3. 2010 18:24
Re: K morálním kvalitám, které napadáte

Cože nenastalo? Podpora nácků a jejich hnutí nic?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

3. 3. 2010 16:34
Nechápu, jak jste mohla pomotat

otázku státní příslušnosti s otázkou určování národnosti? To v tom prohlášení není! Sice tam citují národnosti, keré se k nám dostávají, ale požadují, aby byly zachovány naše národní (nikoliv rasové!!) tradice - jako je jazyk, zákony atd. Vy byste to chtěla jinak? Aby my jsme se přizpůsobili jejich národním zvykům? Já mám leccos proti jejich programu, ale toto je zcela rozumné a dokonce už je to i v zákonech (např. zkouška z ČJ)!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

3. 3. 2010 14:43
Zákaz - no je to jen ukázka,neschopnosti státu.

Kdo porušil zákon,toho měl stíhat.Zákaz strany,když se mohou jen přejmenovat se stejnou základnou - tak v čem porušili zákon,že se sice může zakázat strana,ale nelze nikoho z nich trestně stíhat?

Co se týče zákazu KSČM to považuji jen jako politický folklór.ODS tento stav vyhovuje,kým by strašila a hlavně zákazem KSČM,pokud by hned nevznikla jiná strana by se jen stalo to,že by volili ČSSD a to by byl problém.

Jinak každý stát měl ,má i bude mít nějaké extrémisty,je jedno jak se budou nazívat.Stát svým chováním a řešením či neřešením problémů,určuje jak velkou budou mít podporu ostatních obyvatel.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun2

3. 3. 2010 14:23
.

Ne, nemůžu s Vámi až tak úplně souhlasit. Sice DS taky nemusím, na druhou stranu se ale ptám, kdy budou zakázáni komunisté, kteří taky propagují podobné myšlenky, jen v bledě modrém (vlastně výrazně rudém). A k textu z jejich programu, který jste uvedla tučně: OK, nemám zrovna co dělat, co kdybych se k Vám na rok nastěhoval a Vy mě budete živit? A co když mám náhodou ve zvyku se doma nezouvat, dělám hluk, kouřím, jsem obden v lihu? Ne? Ale to je přece to samé. Rodina nebo stát? Jde jen o měřítko.

0 0
možnosti
KZ

Katka1

3. 3. 2010 14:20
Rozspuštění

I mne rozpuštění DS těší. I když asi z jiných důvodů než Vás ;-D

0 0
možnosti
TK

Tereza K.

3. 3. 2010 14:15
souhlasim

Jani, plně s Tebou souhlasím, takováhle strana tu nemá co dělat. A nechápu, jak je může někdo podporovat.

0 0
možnosti